Αρχική Νέα - Εκδηλώσεις 2022 Για την Πανηπειρωτική κινητοποίηση των Ομοσπονδιών στις 26/11

Για την Πανηπειρωτική κινητοποίηση των Ομοσπονδιών στις 26/11

Για την Πανηπειρωτική κινητοποίηση των Ομοσπονδιών στις 26/11

Με αφορμή την ανακοίνωση Πανηπειρωτικής κινητοποίησης από τις Ομοσπονδίες αδελφοτήτων Καλαμά, Κόντισας, Μουργκάνας, Ραδοβιζίων και Τζουμέρκων από το Γραφείο Τύπου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας στάλθηκε Δελτίο Τύπου το οποίο είναι γεμάτο ανακρίβειες και δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις στους αναγνώστες του.

Κατά την συζήτηση του σχεδίου Δελτίου Τύπου ο Γενικός Γραμματέας του ΔΣ της ΠΣΕ, Σωτήρης Κολιούσης επεσήμανε τις ανακρίβειες και ζήτησε να διορθωθούν.
Το αίτημά του αγνοήθηκε πλήρως και όχι μόνο αυτό αλλά κατά παράβαση του καταστατικού της ΠΣΕ και αποφάσεων του ΔΣ το Δελτίο Τύπου δημοοσιοποιήθηκε χωρίς την υπογραφή του.

Σε συνέχεια αυτών των ενεργειών του Γραφείου Τύπου ο Γενικός Γραμματέας απέστειλε στον Πρόεδρο επιστολή με την οποία ζητά να συγκληθεί επειγόντως το Δ.Σ. για να συζητηθεί αυτή η αντιδημοκρατική πρακτική.

Η αντιδημοκρατική πρακτική συνεχίστηκε. Το Γραφείο Τύπου της ΠΣΕ “ανέβασε” το δελτίο στο Facebook της Πανηπειρωτικής χωρίς να παραθέσει τις παρατηρήσεις του Γενικού Γραμματέα. Όταν προσθέσαμε της παρατηρήσεις ως σχόλιο κάτω από το κείμενο το Γραφείο Τύπου αφαίρεσε το σχόλιο, καθώς και τα σχόλια αρκετών άλλων (εκ των οποίων όλα πλην ενός ήταν κατηγορηματικά αρνητικά για την απόφαση της ΠΣΕ να μη στηρίζει την πρωτοβουλία των Ομοσπονδιών). Επιπλεόν απενεργοποίησε τη δυνατότητα των χρηστών να προσθέτουν σχόλια. Το γραφείο τύπου της ΠΣΕ δεν ανέχεται καμιάς μορφής αντίλογο στις πρακτικές του.

Για την ολοκληρωμένη ενημέρωση των συμπατριωτών επισυνάπτουμε 3 κείμενα:

  1. Το Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου της ΠΣΕ
    ΔΤ-ΠΣΕ
  2. Το κείμενο με τα σχόλια του Γ.Γ. του Δ.Σ. της Π.Σ.Ε. όπου αναδεικνύονται οι ανακρίβειες του παραπάνω Δελτίου Τύπου.
    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΟΛΙΟΥΣΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΤ 15-11-2022
  3. Την επιστολή του Γ.Γ. προς τον Πρόεδρο όπου ζητείται η έκτακτη σύγκληση του ΔΣ
    ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΣ 16-11-2022

Το Γραφείο Τύπου της Ηπειρωτικής Συσπείρωσης