Αρχική Νέα - Εκδηλώσεις 2017 ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΩΝ 40

ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΩΝ 40

2102
0

Από το «έπος του ‘40» στο … έπος των 40

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ «ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ»

 «Με επιτυχία εκδήλωση – αφιέρωμα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος για το Έπος του ’40»  – έτσι τιτλοφορείται το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Π.Σ.Ε.. Μα που ακριβώς έγκειται η επιτυχία της εκδήλωσης; Στο ότι μετέτρεψε το θέμα της από το «έπος του ‘40» σε …έπος των 40;
Γιατί σαράντα ήταν όλοι κι όλοι οι θεατές της δήθεν επιτυχημένης εκδήλωσης. Όποιος αμφιβάλει, ας απαριθμήσει τους θεατές στις φωτογραφίες.

Ταιριάζει μια τέτοια «επιτυχία» στο κύρος της Πανηπειρωτικής; Ταιριάζει στο θέμα της εκδήλωσης; Δεν πάνε τρία χρόνια που το Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών έσφυζε από κόσμο στις εκδηλώσεις της Π.Σ.Ε.. Στην εκδήλωση για τα Πανηγύρια για παράδειγμα, τριακόσιοι τόσοι άνθρωποι, από ισάριθμους συλλόγους!
Πως τα κατάφεραν και την αδειάσανε τώρα;

Η συνταγή τους είναι απλή. Αποφάσισαν να μείνουν μόνοι τους στην διοίκηση της Πανηπειρωτικής. Αποφάσισαν να την ασκούν τσαλαπατώντας το καταστατικό, τις δημοκρατικές διαδικασίες. Πραγματοποιώντας εκδηλώσεις που δεν έχουν αποφασιστεί στο Δ.Σ.! Εκδηλώσεις που αποφασίζονται με έλλειψη απαρτίας!

Κι αλήθεια, πότε συζητήθηκε, πότε αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί εκδήλωση για το «έπος του ‘40» στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου; Ποτέ δεν συζητήθηκε, ποτέ δεν αποφασίστηκε ούτε ο χώρος, ούτε το περιεχόμενο της συγκεκριμένης εκδήλωσης! Με το έτσι θέλω, χωρίς καμία προετοιμασία στο Δ.Σ., όπως πολλά άλλα από όσα συμβαίνουν εδώ κι ενάμιση χρόνο στην Κλεισθένους.

Ας μην παραξενεύονται λοιπόν! Και ας μην καθυστερούν την έναρξη των εκδηλώσεών τους, μήπως έρθει και κανένας περαστικός. Όπως διάλεξαν να είναι μόνοι τους στη διοίκηση, έτσι μόνοι τους απομένουν και στις εκδηλώσεις τους. Εγγράφοντας νέες, μαύρες σελίδες στο δικό τους έπος, το έπος των σαράντα …

Αυτή η κατάσταση δεν αξίζει στην Πανηπειρωτική.

Η Πανηπειρωτική αξίζει μια καλύτερη τύχη.

 

Γραφείο Τύπου

«Ηπειρωτική Συσπείρωση

για την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας»

 

 

Προηγούμενο άρθροΗ Πανηπειρωτική αξίζει μια καλύτερη τύχη
Επόμενο άρθροΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΠΣΕ ΤΗΝ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ