Αρχική Νέα - Εκδηλώσεις 2021 Η «Ηπειρωτική Συσπείρωση» αποχαιρετά το συμπατριώτη συναγωνιστή Δημήτρη (Τάκη) Παλαιοδήμο

Η «Ηπειρωτική Συσπείρωση» αποχαιρετά το συμπατριώτη συναγωνιστή Δημήτρη (Τάκη) Παλαιοδήμο

Με μεγάλη θλίψη η «Ηπειρωτική Συσπείρωση» αποχαιρετά το συμπατριώτη συναγωνιστή Δημήτρη (Τάκη) Παλαιοδήμο, που έφυγε απροσδόκητα απ’ τη ζωή στις 25.8.2021.
Ο Τάκης Παλαιοδήμος γεννήθηκε στο χωριό Μηλιανά της Άρτας το 1959.
Ακολουθώντας το δρομολόγιο της εσωτερικής μετανάστευσης εγκαταστάθηκε στην Αθήνα το 1974. Σπούδασε δημοσιογραφία και, λάτρης της Ηπειρωτικής πένας, ξεκίνησε τη δημοσιογραφική σταδιοδρομία του το 1986απ ́ την «Πανηπειρωτική», την εφημερίδα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας (ΠΣΕ). Στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες «Ελεύθερος Τύπος» και «Αυριανή», ενώ για ένα μικρό χρονικό διάστημα δούλεψε στο δημοτικό σταθμό «Δίαυλος 10».

Η άγρια κατάσταση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τον υποχρέωσε να εγκαταλείψει την Αθήνα το 2010 και να επιστρέψει στο χωριό του, όπου με τον αδελφό του Γιώργο δημιούργησαν κτηνοτροφική μονάδα.
Η Ηπειρωτική Συσπείρωση εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τάκη Παλαιοδήμου και στο Σύλλογο των Απανταχού Μηλιανιωτών Άρτας.

 

 

Αθήνα 26/8/2021

ΗΣ - Τάκης Παλαιοδήμος
Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση της ΗΣ για τη βράβευση του ντοκιμαντέρ του Ν. Παπακώστα “Γεώργιος Καραϊσκάκης – Στα σύνορα του μύθου”
Επόμενο άρθροΓια τη Μεγάλη Γιορτή Πολυφωνικού Τραγουδιού 2021